25n
25N
25N

Segon taller sobre estalvi en la factura de la llum i sostenibilitat de l'Oficina Verda de Paiporta

Segon taller sobre estalvi en la factura de la llum i sostenibilitat de l'Oficina Verda de Paiporta
03/11/2020 -

L’Oficina Verda de Paiporta celebra aquest dimecres un nou taller participatiu a l’Auditori Municipal. L’activitat està oberta a tota la ciutadania, tot i que l’aforament és limitat a causa de les restriccions per l’alerta sanitària del coronavirus. La xarrada comença a les 18.30 hores i es recomana a totes les persones que acudisquen que porten la seua factura elèctrica, ja que en ella hi ha algunes de les claus de l’estalvi i l’ús racional de l’energia.

En el taller, l’Ajuntament mostra algunes claus per a reduir el consum d’electricitat, el que repercutirà immediatament tant en un estalvi econòmic com en una reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle derivats de l’activitat diària familiar o dels comerços.

L’Oficina Verda de Paiporta es va encetar amb la primera xarrada-taller, celebrada el passat dimecres, i continua amb més xarrades sobre la mateixa temàtica per a donar servei al conjunt de la ciutadania. També hi haurà una xarrada sobre autoconsum i energia solar fotovoltaica, perquè les persones interessades sàpiguen com generar energia de manera autònoma i a la seua pròpia casa.

A més, l’Oficina Verda de Paiporta oferirà una atenció individualitzada i presencial, per a la qual s’ha de sol·licitar cita prèvia. Aquesta atenció es portarà a terme al Centre de Formació Ocupacional, els dies 11 i 25 de novembre, 9 de desembre i el 20 de gener. Tota la informació sobre l’Oficina Verda i la sol·licitud de cita prèvia es pot trobar al web paiporta.es/oficinaverda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =