25n
25N
25N

El segon taller d'"Ontinyent Participa" treballa propostes mediambientals i de gestió sostenible

El segon taller d'"Ontinyent Participa" treballa propostes mediambientals i de gestió sostenible
24/09/2020 -

El Centre d’Iniciatives Culturals (CIC) del barri de Sant Rafel d’Ontinyent acollia aquest dimecres al segon dels tallers formatius d'”Ontinyent Participa”, impulsats pel Govern d’Ontinyent per fomentar la implicació de la ciutadania al procés participatiu. Les regidores de Govern Obert, Natàlia Enguix, i de Participació Ciutadana, Virtudes González, que intervenien en l’acte, coincidien en destacar l’interés d’aquestes activitats “per assolir propostes més elaborades i treballades, al mateix temps que continuem fomentant la participació en aquest procés perquè puguen construir entre totes i tots, la ciutat del futur”, assenyalaven.

En concret, al taller formatiu “Ontinyent participa: Medi ambient i sostenibilitat en la responsabilitat corporativa” van participar prop de 20 persones d’associacions ecologistes, ambientals i socials, així com representants d’empreses privades i particulars, que van plantejar propostes sobre aspectes com el foment del reciclatge i el compostatge, augment de recursos forestals, millora de la senyalització a l’entorn natural, potenciació de l’ús dels mitjans digitals en la gestió del medi ambient, desenvolupament i millora de les zones verdes urbanes, o la potenciació de les campanyes de conciliació mediambiental.

Al taller es va comptar amb la participació de psicòleg Alejandro Aguilera, de “Verd Consultoria Ambiental”, i del biòleg Carlos Úbeda, qui manifestava que “ha estat una experiència genial, on vam treballar nosaltres i totes les persones assistents com un equip”, tot destacant que “amb una iniciativa com Ontinyent Participa la ciutadania veu que comptes amb ella”, remarcava. El proper taller que versarà sobre teixit productiu i comercial de la ciutat tindrà lloc el dimecres 30 de setembre a partir de les 19:30 h a la Casa Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara. A més, des del passat 14 de setembre i fins al pròxim 4 d’octubre, la ciutadania pot enviar a través del web www.ontinyentparticipa.es les seues propostes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

bombers
CCCC
bombers