25n
25N
25N

Una administració de Xirivella ha venut el segon premi del Sorteig del Xiquet després de vendre un cinqué premi per Nadal

Una administració de Xirivella ha venut el segon premi del Sorteig del Xiquet després de vendre un cinqué premi per Nadal
06/01/2019 -

La sort ha somrigut per partida doble a l’administració Siete de Oros de Xirivella (València) aquest Nadal, ja que ha venut almenys un dècim del segon premi del Sorteig Extraordinari de ‘El Niño’, i també va vendre diversos dècims d’un cinqué premi del Sorteig de Nadal 2018.

Així ho explicava a Europa Press Agustín, el gerent de l’establiment, que també ha destacat que ja van vendre un segon premi del Sorteig del Niño en 2015, i un quart premi en el Sorteig de Nadal fa dos anys. “Sembla que ens ha tocat alguna cosa la sort”, ha dit.

En la Comunitat Valenciana, quatre localitats han resultat agraciades amb aquest segon premi de la Loteria del Niño. És el cas de Benidorm (Alacant), on un estanc ha venut sis dècims d’aquest mateix premi. Segons han explicat els propietaris, que regenten el negoci des de fa dos anys, ha sigut el primer premi del Xiquet que han venut, i s’ha repartit entre alguns veïns.

A més de Benidorm i Xirivella, el segon premi també ha caigut a Benijòfar (Alacant), i Manises (València). Aquesta última localitat va ser una de les més premiades de la Comunitat en el Sorteig de Nadal 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − huit =

CCCC
torrent