caixa popular

Catarroja impulsa el segon Fòrum d'Ocupació

Catarroja impulsa el segon Fòrum d'Ocupació
11/10/2018 -

L’Ajuntament de Catarroja, després de l’èxit de l’edició anterior, en la qual un 30% de les persones entrevistades van aconseguir una ocupació, organitza el pròxim 17 d’octubre el segon Fòrum d’Ocupació de la localitat, que posarà en contacte a empreses que ofereixen llocs de treball amb candidats que cerquen una oportunitat laboral.

A través d’aquesta jornada s’impartiran pràctics per a la cerca d’ocupació i s’oferirà assessorament per a la millora de l’ocupabilitat a través de estands d’informació per a ajudar a aconseguir aquest objectiu. A més, les empreses col·laboradores, que oferiran més de 50 llocs de treball, realitzaran entrevistes als candidats que s’hagen inscrit prèviament.

Les polítiques actives d’inserció laboral són una prioritat per a la Regidoria d’Impuls Econòmic, per açò, emmarcat en la Setmana de l’Economia Local, Catarroja impulsa la seua segona edició d’aquestes jornades, ja que: “l’ocupació és un dels pilars fonamentals d’iniciatives com la Setmana de l’Economia Local”, exposa Lorena Silvent, Regidora d’Impuls Econòmic i Primera Tinent Alcaldessa. Silvent aposta per “potenciar el teixit empresarial local i formar i assessorar a les persones treballadores, tant si estan disposades a emprendre un projecte personal, com si cerquen un lloc de treball”. Per açò, la regidora impulsa aquesta classe d’actes, amb l’objectiu de “posar en contacte empreses i treballadors incentivant l’accés al mercat laboral”.

Aquesta activitat està dirigida a totes les persones de localitat que es troben en cerca activa d’ocupació, de millora de la seua situació laboral, o a les quals desitgen emprendre el seu propi projecte emprenedor. Les persones que s’inscriguen en aquest II Fòrum d’Ocupació tindran ocasió de participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses de la zona, com a PRODUCTES VELARTE, FERMAX, DECATHLON, LEROY MERLIN, TCUIDEM, entre moltes altres, així com d’assistir a xarrades i conferències sobre tècniques per a millorar la seua ocupabilitat i la cerca activa d’ocupació, impartits per reconeguts experts en la matèria.

Inscripcions a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Catarroja i en www.catarrojaocupacio.es. El termini per a inscriure’s a les ofertes d’ocupació finalitza el pròxim 13 d’octubre.

II Fòrum d’Ocupació de CATARROJA: dimecres, 17 d’octubre, en el TAC de Catarroja de 9.00 a 13.30 hores.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + setze =

Valencia orgullosa