caixa popular

Segon debat de l'estat de la ciutat el 20 de setembre

Segon debat de l'estat de la ciutat el 20 de setembre
01/09/2017 -

L’alcalde de València ha anunciat aquest matí que l’Ajuntament celebrarà el pròxim dia 20 de setembre el Debat de l’Estat de la Ciutat, en el qual l’alcalde donarà compte de l’acció del seu govern i de les propostes en què treballa l’executiu local per al pròxim any. A més, en el debat es donarà veu a les entitats ciutadanes.

Joan Ribó ha destacat que “el Debat de l’Estat de la Ciutat és un debat democràtic. Se celebra en la majoria de ciutats importants del nostre país i s’hi pretén analitzar, des del punt de vista de cada grup municipal, la situació de la ciutat i el funcionament de l’Ajuntament. Un debat democràtic fonamental que, per desgràcia, feia molts anys que no es feia en aquesta casa tot i els intents reiterats de l’oposició durant el període legislatiu anterior i que l’any passat per fi es va produir. Enguany tornarem a celebrar-lo el dia 20”.

L’alcalde també ha dit que en el nou reglament sobre el Ple que està pendent d’aprovació s’ha inclòs l’obligació de celebrar aquest debat en l’article 56. Així, durant el tercer quadrimestre, excepte en els anys de celebració d’eleccions municipals, es convocarà una sessió plenària extraordinària amb un únic punt de l’orde del dia, relatiu a l’estat de la ciutat.

El debat s’iniciarà amb una intervenció de l’alcalde i, a continuació, intervindran els diferents portaveus, en orde de menor a major representativitat de cada grup municipal, durant un temps de 15 minuts la primera intervenció i 8 minuts la segona. Este segon debat de l’estat de la ciutat se celebrarà el mateix dia que es va celebrar l’any passat, que també va ser un 20 de setembre.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris