25n
25N
25N

El segon Cicle Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana oferirà 12 recitals

El segon Cicle Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana oferirà 12 recitals
23/05/2019 -

El segon Cicle Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, organitzat per Bankia, amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i l’Institut Valencià de Cultura (IVC), oferirà un total de 12 recitals en tot el territori fins a final d’any.

Els concerts tindran lloc fins al 21 de desembre en diferents municipis de tot el territori valencià, oferits per les orquestres seleccionades en les tres edicions del Concurs d’Orquestres Bankia.

Les orquestres que participen en el cicle reben una ajuda econòmica de 1.500 euros per l’organització del concert. En total, aquest esdeveniment compta amb un pressupost de 21.000 euros a càrrec de ‘Bankia Escolta València’.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l’Institut Valencià de Cultura, ha explicat: “El cicle d’orquestres completa tot el nostre projecte dedicat al foment de les orquestres relacionades amb les societats musicals, els garanteix una activitat al llarg de tot l’any i a més, porta el projecte per tot el territori valencià i dona la possibilitat que en diferents poblacions hi haja una oferta de música orquestral”.

“El moviment orquestral a la Comunitat Valenciana és cada vegada més important i aquest cicle de concerts permet divulgar, conéixer i gaudir de la qualitat musical de les orquestres de les nostres societats musicals”, ha assegurat la presidenta de l’FSMCV, Daniela González.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, ha destacat que “aquesta segona edició del cicle de concerts acosta a diferents municipis de la regió el millor repertori de les orquestres seleccionades en els Concursos d’Orquestres Bankia i dona continuïtat al projecte ‘Bankia Escolta València’, un projecte en el qual creiem perquè estem convençuts que les societats musicals a la Comunitat Valenciana representen un fenomen social i cultural d’enorme envergadura que vertebra el territori”.

Dotze concerts de gran qualitat

El cicle va ser inaugurat per la Societat Musical de Segorbe i l’orquestra del Casino Musical de Godella i aquest dissabte i diumenge, els seguiran, respectivament, l’orquestra de l’Ateneu Musical de Cullera i l’orquestra de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera.

Al juny actuaran l’orquestra de la Societat Musical ‘La Paz’ de Sant Joan d’Alacant i l’orquestra de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament ‘Banda Primitiva’ de Llíria.

En el mes de juliol serà el torn de l’orquestra de la Societat Musical ‘La Primitiva Setabense’ i l’orquestra de la Societat Musical ‘La Primitiva’ de Rafelbunyol. A l’octubre actuarà l’orquestra de l’Ateneu Musical ‘Schola Cantorum’ (la Vall d’Uixó); al novembre, l’orquestra de la Societat Musical d’Alboraia; i al desembre finalitza el cicle amb els concerts de l’orquestra de la Societat Musical ‘L’Artesana’ (Catarroja) i l’orquestra de la Unió Musical d’Alaquàs.

En la pàgina web bankiaescoltavalencia.es es pot consultar tota la informació relacionada amb els concerts.

A través d’aquest Cicle Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana s’acostarà la cultura musical als municipis de la Comunitat Valenciana i s’impulsarà així la seua promoció cultural i turística.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =

museo prehistoria