caixa popular

La segona jornada de les Miniolimpíades celebraran la Mini Marató

La segona jornada de les Miniolimpíades celebraran la Mini Marató
29/11/2018 -

L’entorn de la Ciutat de les Arts i de les Ciències acollirà aquest dissabte 1 de desembre la segona jornada de les Miniolimpíades. Entre les activitats que els més xicotets podran gaudir a partir de les 9.00 hores, destaca la Mini Marató Valencia MAPFRE, que es desenvoluparà el dia anterior i de manera complementària a la 38a Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP.

Les Miniolimpíades són un esdeveniment esportiu multidisciplinari emmarcat dins dels Jocs Esportius Municipals de València. Tenen l’objectiu d’oferir els estudiants del primer cicle de primària la possibilitat de gaudir d’unes jornades lúdiques amb l’objectiu d’introduir-los en el món de l’esport d’una manera gradual i adaptada a la seua edat.

Entre les activitats disponibles en aquesta segona jornada de les Miniolimpíades, cal destacar la quarta edició de la Mini Marató Valencia MAPFRE, destinada als maratonians del futur. Fins a les 12.00 h diversos jocs seran organitzats abans de començar a la prova d’atletisme, d’una hora de duració.

Totes les activitats són de caràcter no competitiu i tots els participants rebran una medalla commemorativa. La prova destinarà els 2 € de la inscripció a l’entitat solidària de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, la Fundación Pequeño Deseo.

Cada jornada de les Miniolimpíades està dedicada a un esport concret (rugbi, atletisme, voleibol o hoquei) i totes elles estan organitzades en forma de circuit amb jocs modificats propis de l’esport del dia. Els participants estaran agrupats en equips mixtos de sis a huit persones i cada activitat tindrà una durada d’uns 15 minuts.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =