25n
25N
25N

S'inicia la segona fase del pla de reurbanització del carrer Nicolás Andreu de Torrent

S'inicia la segona fase del pla de reurbanització del carrer Nicolás Andreu de Torrent
29/03/2021 -

L’Ajuntament de Torrent continua amb la renovació i millora de serveis que es contempla en el pla de reurbanització de vies públiques. A les actuacions executades entre San Juan de Ribera i Campoamor, que contemplen l’ampliació i millora de les voreres i la renovació de les escomeses de sanejament i de la xarxa d’aigua potable, se suma ara una segona fase que afectarà la confluència dels carrers de San Ernesto i Campoamor.

A conseqüència dels treballs que s’estan realitzant en eixa zona de la ciutat, l’àrea de Transport i Mobilitat de l’ajuntament ha disposat un desviament provisional per a la línia Verda de TorrentBus, amb les consegüents alteracions de les parades. Des del dilluns 29 de març i fins que finalitzen els treballs de renovació de la via urbana, les parades que l’autobús de la línia verda té en Estació Metro i en El Molí es veuran modificades per un canvi d’itinerari alternatiu: des del carrer Sant Nicolàs, l’autobús seguirà pels carrers Mare de Déu de l’Olivar > Fray Luís Amigó > Pare Prudencio > Mare de Déu de la Soledat > Rotonda Cementeri > Ronda Safranar > Rotonda Carretera de Picanya.

S’ha volgut mantenir la parada de Sants Patrons per a continuar facilitant els desplaçaments a l’ambulatori. Igualment, s’ha col·locat una parada provisional a la cantonada de Nicolás Andreu amb Mare de Déu de l’Olivar amb l’objectiu de preservar l’enllaç amb l’estació de metro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + nou =