caixa popular

Segona edició dels premis Paterna Ciutat d'empreses

Segona edició dels premis Paterna Ciutat d'empreses
08/08/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert la convocatòria per a la segona edició dels Premis Paterna Ciutat d’empreses que tindran lloc el dimecres 8 de novembre.

Una de les novetats d’enguany, és la creació d’una nova categoria dirigida a reconéixer la figura de l’empresari autònom i premiar el seu esforç emprenedor i compromís amb el municipi.

El nou guardó se sumisca a les categories de premis a l’Emprenedor/a de l’any, a la Recerca i innovació empresarial, a l’Empresa Socialment Responsable, a la Trajectòria i Projecció Internacional i a la Dona Empresària, i que en la passada edició van distingir a les empreses Praxya, Sistemes Genómicos, Comsa, Tecnidex i Eugenia García, de Farmamundi.

En aquest sentit, els Premis Paterna Ciutat d’empreses tenen com a objectiu propiciar una visió positiva de la figura dels empresaris en la societat, que amb la seua activitat i assoliments, contribueixen a la generació de riquesa i ocupació en el municipi.

La convocatòria està oberta a societats i autònoms amb domicili social en el terme municipal de Paterna i membres de les diferents associacions que integren l’agrupació empresarial Paterna Ciutat d’empreses, com Asivalco, l’Entitat de Conservació del Parc Tecnològic, ADET (Parc empresarial Tàctica), l’Associació Empresarial de l’Andana, APYMEP (Associació de Xicotetes i Mitges Empreses Professionals), MultiPaterna, PUC (Paterna Unió de Comerç) i l’Associació Paterna Gastronòmica.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats