25n
25N
25N

Èxit de participació en la segona edició del concurs de vídeos 'De major vull ser com'

Èxit de participació en la segona edició del concurs de vídeos 'De major vull ser com'
23/01/2019 -

La segona edició del concurs de vídeos ‘De major vull ser com’, organitzat pel centre d’innovació Las Naves i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio), ha rebut un total de 71 treballs procedents d’estudiants d’ESO, Batxillerat i FP de 38 centres educatius de tota la Comunitat Valenciana. En total, han participat 117 xiques i 66 xics en esta nova convocatòria del concurs, amb el qual es pretén visibilitzar el treball de les dones en àrees considerades tradicionalment “masculines”, com ara la ciència, la tecnologia i la innovació.

L’èxit d’aquesta nova edició de ‘De major vull ser com’ s’ha reflectit que, respecte a l’any passat, el nombre de vídeos presentats s’ha triplicat, arribant als 71 projectes. La temàtica dels treballs se centra en una dona o un col·lectiu de dones, actuals o històriques, que siguen un referent personal, comunitari, acadèmic, polític o professional en el seu entorn més pròxim o hagen destacat pels seus descobriments o innovacions.

Enguany el concurs té com a novetat el lliurament de dos premis en cadascuna de les tres modalitats: millor guió, millor producció audiovisual i vídeo més innovador en el contingut i plantejament. Els guanyadors es coneixeran el pròxim 8 de febrer en un acte que tindrà lloc de matí a l’espai d’arts La Mutant de Las Naves. De vesprada, el centre d’innovació i Fisabio celebraran la gala ‘Científiques i artistes’, un espectacle teatral que uneix ciència i art, protagonitzat per dones investigadores de la Fundació Fisabio i la Universitat Politècnica de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 19 =

museo prehistoria