caixa popular

Ja en marxa la segona actuació de parcs i jardins a Orriols

Ja en marxa la segona actuació de parcs i jardins a Orriols
03/10/2017 -

La regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, s’ha referit hui a les obres de remodelació del jardí d’Esteban Dolz de Castellar, en el barri dels Orriols. Les obres van començar el 14 de setembre i tenen previst acabar el 14 d’octubre. La superfície on s’està actuant és pròxima als 2.000 metres quadrats. L’actuació se suma a la construcció del nou jardí de l’Ermita d’Orriols.

Una de les tres actuacions en les quals s’ha dividit la remodelació és l’ampliació de la zona de jocs infantils. En la present intervenció es respecta la configuració actual del jardí, intentant respectar els recorreguts a través del mateix i la seua distribució d’espais. Per això, la zona de jocs s’amplia en la mateixa ubicació. D’altra banda es planteja el desmuntatge i reparació dels jocs existents, per a la posterior recol·locació. L’ampliació consisteix en la instal·lació de dos jocs més.

A més, s’estan instal·lant 6 peces individuals (3 a cada zona de jocs), a manera de pèrgoles. Aquestes pèrgoles es distribuiran a la zona de jocs, de tal manera que cadascuna d’elles ha de garantir d’una banda, l’ombra vertical sobre si mateixa, i d’altra banda, l’ombra en les diferents orientacions al llarg del dia: matí, migdia i vesprada.

D’altra banda, i malgrat que la prioritat és buscar les ombres, les xapes aniran orientades de manera que es potencien les visuals cap a la zona de jocs des de qualsevol perspectiva del jardí.

INTERVENCIÓ EN ELS FICUS

Actualment, el jardí compta amb quatre ficus de dimensions considerables, als quals se’ls canviarà els murets a manera d’escocells que sustenten les terres d’aquests grans arbres.

S’intervindrà en els murets i escocells de les jardineres que configuren el jardí, així com en els bancs prefabricats de formigó. Amb els bancs, s’actuarà en la mateixa dinàmica. L’objectiu en ambdós casos és reparar-los per evitar que el seu grau de deteriorament siga irreversible.

La regidora Soriano s’ha mostrat “molt satisfeta” per aquesta actuació, votada pels veïns i veïnes del barri en la iniciativa dels pressupostos participatius “que suposa la segona intervenció de parcs i jardins en Orriols al costat del nou jardí de l’ermita d’Orriols”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018