25n
25N
25N

Ja s'ha procedit a la segregació del carril EMT-Taxi de Germanies

Aquest dimecres el servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha procedit a la segregació

Ja s'ha procedit a la segregació del carril EMT-Taxi de Germanies
16/10/2019 -

Al llarg del matí d’aquest dimecres el servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha procedit a la segregació del carril EMT-Taxi de Germanies cap al carrer Russafa per a garantir l’exclusivitat i agilitat de circulació al transport públic, així com per a tractar d’evitar els problemes d’inseguretat que generen les persones infractores que incompleixen la senyalització existent.

Aquesta segregació s’ha realitzat mitjançant elements separadors reflectors adherits al sòl i mitjançant fites, igual que les realitzades fins ara a la ciutat. Totes elles s’han dut a terme atenent les reclamacions realitzades en la Mesa de Mobilitat Sostenible per a perseguir i dificultar les infraccions en el carril EMT-Taxi, causa principal de la deterioració de les freqüències del transport col·lectiu i origen també de l’entorpiment de la fluïdesa del trànsit en general.

La Regidoria de Mobilitat Sostenible i Infraestructures de Transport Públic de l’Ajuntament de València va reordenar el passat 26 d’agost l’encreuament de les grans vies Germanies i Marqués del Túria amb el carrer Russafa amb l’objectiu de millorar els itineraris del transport públic, per als vianants i ciclistes en aquest nexe tan concorregut del centre de València.

En concret es van executar els treballs de senyalització per a indicar la prohibició de gir cap al carrer Russafa des del pas inferior de Germanies -exceptuant autobusos de l’EMT i taxis—, gir que pot realitzar-se metres després mitjançant canvis de sentit en el bulevard.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + tretze =