caixa popular

A pel segon cap de setmana de festes

Los disfraces, uno de los platos fuertes de estos díasLes disfresses, un dels plats forts d’estos dies

A pel segon cap de setmana de festes

Massamagrell afronta el seu segon cap de setmana de Festes Majors en el qual un dels plats forts serà el ball de Disfresses que tindrà lloc demà divendres a partir de les 23.30 hores en la Plaça de la Constitució. La festa estarà amenitzada per l’Orquestra Matrix Band i després d’acabar la diversió continuarà amb una discomòbil en el mateix lloc. Amb anterioritat, a partir de les 18.00 hores, tindrà lloc la cavalcada de disfresses infantils i a partir de les 22.30 els grups seran arreplegats per la xaranga per al gaudi dels disfressats. Aquells que vulguen ser arreplegats per la música encara són a temps d’inscriure’s cridant al telèfon 672 74 95 60 o bé a través de MassApp.

El dissabte serà el torn dels bous, els amants d’aquesta tradicional festa començaran les activitats a partir de les 12.30 hores amb els correbous infantil en la Plaça de la Constitució. A les 16.00 hores serà el torn de la Baixà de Caixons des de la Plaça de les Glòries Valencianes acompanyada per la xaranga. Després de berenar, a partir de les 18.00 hores, serà a desencaixonada de tres bous de les ramaderies Torero, Vegahermosa i Nuñez del Cuvillo. A la nit serà el torn de la tradicional Balonada en la Plaça de la Constitució per a després procedir a embolar el bou de la ramaderia La Palmosilla i després els bous de la vesprada.

El diumenge 24 serà un dia de música, diversió i molt color. Al matí tindrà lloc la cercavila de Gegants i Cabuts pels carrers de la localitat. Al migdia el paladar agafarà el protagonisme en degustar les paelles que en el carrer del sol i els seus voltants es cuinaran. Una vegada feta la digestió es podrà gaudir de l’Holi Festival, un festival de música i Dj’s amb color. A la vesprada es procedirà al rés del Sant Rosario pels carrers de costum amb la companyia de la Patrona de la població mentre se li realitza l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Rosari. Per a tancar el cap de setmana, l’Ajuntament ha organitzat una discomòbil perquè la festa no pare.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris