Segon assalt en el Palau Blaugrana per a mesurar-se al FC Barcelona Lassa en Liga Endesa

2017-11-17-photo-00000934

Menys de 48 hores després de caure en partit de la Turkish Airlines Euroleague en este mateix escenari, repeteix visita al Palau Blaugrana per a enfrontar-se al FC Barcelona Lassa (diumenge 19, 18:30h, #0) en un encontre en el qual l'equip taronja defensarà el co-liderat de la Liga Endesa i la seua perfecta ratxa com a visitant en competició nacional (quatre victòries en les seues quatre eixides fins al moment). Respecte a eixe encontre del divendres, Valencia Basket perd en la convocatòria a l'aler Alberto Abalde (amb una microtrencament fibrilar en el tendó del cuádriceps esquerre) i té el dubte de la participació del pivot Bojan Dubljevic, que va rebre un fort colp en el partit d'Eurolliga que li ha produït una contusió esternocostal. A açò s'uneixen les absències ja conegudes d' Antoine Diot i Latavious Williams. L'equip taronja ha sabut traure la victòria del feu blaugrana en tres de les seues últimes sis visites en la Liga Endesa, encara que va caure derrotat per 89-71 en el partit d'ahir. Valencia Basket arriba a esta novena jornada com a segon classificat, empatat amb el líder Real Madrid, amb un balanç de 7-1.

El FC Barcelona Lassa intentarà obtenir un segon triomf en esta doble visita de l'equip taronja i en cas d'aconseguir-la, passarà al Valencia Basket en la classificació de la Liga Endesa. L'equip blaugrana va recuperar sensacions en l'encontre d'ahir i està realitzant vertaderes exhibicions ofensives en els seus partits com a local en la Liga Endesa (98,5 punts de mitjana en el Palau Blaugrana en competició nacional), encara que en l'últim partit de Lliga a casa va collir una derrota enfront de l'UCAM Múrcia per 94-97. El panorama mèdic de l'equip blaugrana és bastant millor. Sense Marc García (operat d'una luxació traumàtica en el muscle esquerre), Aleksandar Vezenkov és el jugador descartat per a esta jornada en la Liga Endesa i els internacionals espanyols Juan Carlos Navarro i Víctor Claver van descansar en el partit d'Eurolliga.

Vidorreta: "Convençut que el nostre partit de hui serà millor"

L'entrenador de Valencia Basket Txus Vidorreta va assenyalar després de la derrota del divendres davant este mateix rival que "estem preparats per al partit del diumenge, per a intentar millorar i tractar d'aconseguir la victòria. En el partit d'Eurolliga vam fer un molt mal segon quart i així és impossible competir en la pista d'un molt bon equip, però hem de mantenir la calma. De piles anem bé, hi ha alguns jugadors que es van pegar una pallissa el dimecres com Aaron Doornekamp que segur que demà estaran molt millor perquè els vam donar descans. La reacció de l'equip en la segona part del partit del divendres em deixa més tranquil i estic convençut que els 40 minuts de l'encontre de demà serà molt millors per al Valencia Basket"

Abalde s'uneix a la llista de baixes, Dubljevic és dubte

L'aler Alberto Abalde es va lesionar en l'escalfament del divendres i després de sotmetre's en el dia de hui a una ressonància nuclear magnètica, s'ha diagnosticat que pateix una microtrencament fibrilar en la inserció distal del tendó del quàdriceps esquerre. S'estima que el jugador gallec necessitarà un temps de recuperació d'entre dues i tres setmanes. A més, el pivot montenegrí Bojan Dubljevic va patir un fort colp en el pit durant el partit del divendres. Les proves a les quals ha sigut sotmés a Barcelona han revelat que té una contusió esternocostal, per la qual cosa la seua participació en el partit de demà està en dubte.

Seguixen de baixa el base francés Antoine Diot (al que demà dilluns se li practicarà una artroscòpia per a solucionar els problemes del seu genoll esquerre, en una intervenció que serà a càrrec del doctor Mikel Sánchez) i Latavious Williams (que seguix rebent tractament per a la seua lesió en la tíbia de la cama dreta). Per a completar la convocatòria, ha viatjat des de València el pivot islandés Tryggvi Hlinason.