25n
25N
25N

La seu electrònica d'Alzira s'habilita per a tramitar amb Cl@ve

La seu electrònica d'Alzira s'habilita per a tramitar amb Cl@ve
29/10/2020 -

La Regidoria d’Informàtica i Modernització ha impulsat la tramitació amb Cl@ve (Cl@ve Permanente i Cl@ve Pin), un sistema d’identificació personal oficial amb més facilitats i avantatges per a la ciutadania. Per a portar a terme aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana la Clau, que es converteix en un centre autoritzat per a emetre aquest el sistema d’autentificació personal del Ministeri que s’afegeix als ja existents com són el certificat digital o el DNIe. D’aquesta manera, la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira es converteix en una de les primeres de la Ribera pel que fa a l’accessibilitat de la ciutadania.

Amb Cl@ve se simplifiquen de manera significativa els tràmits tant de sol·licitud com de funcionament per a la identificació d’usuaris de la seu electrònica. Entre els seus avantatges cal destacar que no necessita instal·lacions de certificats en els navegadors ni programes específics per a signar-los, a més té una caducitat molt més àmplia que qualsevol dels altres sistemes de certificació. A hores d’ara, la seu electrònica ja accepta certificats electrònics emesos en tots els països de l’espai europeu i completa amb aquest mètode totes les possibilitats d’identificar-se digitalment.

“La implantació d’aquest sistema suposa un avantatge per als usuaris i una millora en la gestió dels tràmits que es duen a terme des de la seu electrònica. Ha estat un esforç important impulsat per l’Equip de Govern i fruit de la gestió i la coordinació de Modernització i la Clau, implicats per a aconseguir l’homologació de la Clau com a centre autoritzat i dur a terme les adaptacions informàtiques necessàries de la seu electrònica”, ha declarat la regidora de l’àrea, Letícia Piquer.

Per a sol·licitar aquest certificat, cal adreçar-se a la Clau, amb cita prèvia que es pot demanar al web https://citaprevia.alzira.es. A partir de l’obtenció immediata del certificat, es podrà accedir a totes les administracions de forma segura mitjançant les contrasenyes personals. Per a més informació sobre el sistema Cl@ve podeu adreçar-vos al web https://pasarela.clave.gob.es/Proxy2/ServiceProvider.

SEU ELECTRÒNICA

La seu electrònica municipal permet tramitar des de casa, les 24 hores del dia.

En la nostra plataforma es pot realitzar una gran varietat de gestions com la descàrrega d’informació d’interés, certificats d’empadronament, llicències d’obres, presentació d’informes, sol·licitar històries laborals…

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − cinc =