25n
Orgull
Orgull

La Seu Electrònica de Catarroja ja permet sol·licitar els certificats d'empadronament

La Seu Electrònica de Catarroja ja permet sol·licitar els certificats d'empadronament
20/07/2021 -

Catarroja contínua treballant per a implementar la seua Seu Electrònica, amb l’objectiu que la majoria de tràmits puguen realitzar-se des de casa.

Un dels més sol·licitats, i en el qual s’ha treballat en els últims mesos per a posar-ho en marxa, és el certificat d’empadronament, que des de fa unes setmanes ja es pot sol·licitar a través de la seu electrònica.

“Des de principis de mes de juliol els certificats d’empadronament s’han unit al catàleg de documents que es poden sol·licitar en línia. Així i tot, per a les persones que així ho sol·liciten podran continuar demandant aquests certificats en les oficines de l’Ajuntament”, explica José Antonio Cuberos, regidor de Modernització.

“L’objectiu és continuar caminant de la mà de l’administració electrònica, evitant tràmits i esperes a la ciutadania, una línia que aconseguirem gràcies al gran esforç i dedicació del personal d’OIAC i departament d’informàtica”, afegeix el regidor.

Des que aquesta funció es posara en marxa, a principis de mes de juliol, el creixement de les sol·licituds via telemàtica ha sigut exponencial. De fet, 1 de cada 4 sol·licituds de certificats d’empadronament ja es fan en línia, reduint les cues, temps d’espera i alleugerint un altre tipus de tràmits.

Pel que fa a la resta de registres telemàtics elaborats des de la Seu Electrònica, l’evolució continua sent satisfactòria. Des que aquesta reforçara el seu funcionament el desembre de 2020, s’ha aconseguit que pràcticament José Antonioel 50% dels tràmits realitzats amb l’administració passen a ser telemàtics.

Un gran avanç que no implica que les persones que així ho necessiten puguen continuar realitzant els seus tràmits de manera presencial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =