25n
25N
25N

Les visites a la seu electrònica de l'Ajuntament superen les 53.000

Les visites a la seu electrònica de l'Ajuntament superen les 53.000
06/03/2017 -

Durant el mes de febrer la seu electrònica de l’Ajuntament de València va rebre una mitjana de 1.903 visites diàries, el que comporta un total de 53.281 visitants al llarg del mes, un 49,74 per cent més que en febrer del 2016. El regidor d’Administració Electrònica, Pere Fuset, ha destacat que “aquest increment notable referma la idea que era necessari millorar els servicis que es posen a disposició de la ciutadania mitjançant les noves tecnologies”.

Amb la nova arquitectura i el nou disseny de la seu electrònica es facilita als veïns i veïnes de València la tramitació de diversos procediments, com ara les sol·licituds de còpies d’atestats policials per accidents de circulació (és la tramitació per registre electrònic més nombrosa, amb més de 600), les aportacions de documentació a sol·licituds o expedients ja en tràmit (amb més de 400) o la petició de subvenció per a monuments fallers (amb més de 300).

En total s’han iniciat durant el mes de febrer 4.686 procediments, 13 vegades més que la quantitat registrada ara fa un any, i s’han emés un total de 7.721 certificats d’empadronament. D’una altra banda, les instàncies presentades per registre electrònic han arribat fins a les 2.554, una dada que contrasta amb les 147 presentades en febrer del 2016. També en el darrer mes s’han multiplicat les noves usuàries i els nous usuaris registrats per passar a més del doble dels 383 de l’any passat, arribant fins als 845 en aquest darrer mes de febrer.

“Aquestes dades ens obliguen a ratificar la nostra satisfacció pel funcionament de la nova seu electrònica. L’Ajuntament de València està avançant amb pas ferm cap a la modernitat que s’espera d’una administració com aquesta en una ciutat de la importància de València. Des del Govern de la Nau mantenim el nostre compromís per facilitar la vida el màxim possible als veïns i veïnes de la nostra ciutat”, ha afegit Fuset.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 5 =