25n
25N
25N

Sedaví es presenta com a "Poble Acollidor"

Sedaví es presenta com a "Poble Acollidor"
23/11/2018 -

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sedaví, abarrotat de públic, ha sigut l’escenari on s’ha presentat, amb motiu del Dia Internacional de la Infància, el programa d’actuació “Sedaví, Poble Acollidor “, i el curtmetratge “Somos”, iniciatives promogudes per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Socials, dirigida per Úrsula Camp, i la Regidoria de Joventut i Transparència, al comandament de Margarita Bau.

L’acolliment familiar és una mesura a la qual se suma l’ajuntament de Sedaví, una mesura de protecció que proporciona un entorn familiar adequat a aquells xiquets i xiquetes que per diferents circumstàncies manquen d’ell i suposa per a la família que ho acull les obligacions de vetlar per ell o ella, proporcionar companyia, alimentació, educació i formació integral en un entorn afectiu.

Per açò l’Ajuntament de Sedaví ha pres les mesures oportunes per a acordar que les famílies acollidores reben beneficis i compensacions que motiven la implantació del sistema d’acolliment. Unes mesures que han sigut reconegudes per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. La mateixa Directora General de la Infància, Rosa Molero, va estar present en l’acte per a reconéixer a Sedaví com a “Poble Acollidor”, i va agrair a l’alcalde, Josep Ferran Baixauli, també present, “la generositat de Sedaví per aportar recursos perquè aquests xiquets i xiquetes d’acolliment arriben a disposar de tots els recursos per a tenir un futur digne”

L’altra iniciativa presentada amb motiu del Dia Internacional de la Infància va ser la projecció del curtmetratge “Somos”, en el qual 13 adolescents del municipi realitzen i posen veu a les seues principals reivindicacions, problemes i drets com a joves. Un vídeo que va ser aplaudit amb entusiasme per tots els assistents i va posar el fermall final a un acte organitzat amb brillantor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 11 =

caixaontinyent
lleida 2020
Informacion coronavirus
ruta massamagrell
paterna