25n
25N
25N

Sedaví obri vies de diàleg per a acollir-se al Pla Edificant

Sedaví obri vies de diàleg per a acollir-se al Pla Edificant
05/01/2018 -

L’alcalde de Sedaví Josep Ferran Baixauli i la regidora d’Educació Filo Baixauli, han mantingut una reunió amb el Director Territorial d’Educació, Santiago Estañán, on han conegut el nou pla del Consell que preveu la remodelació dels centres educatius del municipi.

L’edila d’Educació ha reconegut la necessitat de l’execució de treballs de remodelació i manteniment en els centres docents per a millorar la qualitat de les institucions educatives, “Esperem que amb aquest pla puguem abordar obres que el consistori no pot assumir, com la repavimentació de zones esportives; reposició de finestres velles i remodelació de banys” entre altres assumptes.

D’aquesta manera, la Regidoria d’Educació ha iniciat els tràmits administratius i tècnics necessaris per a poder presentar al Ple Municipal la proposta d’adhesió a aquest pla, sent un dels seus objectius la renovació i posada a punt dels centres escolars amb l’activa participació de la direcció i les AMPES. Segons Filo Baixauli “Estem aprofitant els períodes vacacionals per a realitzar obres de manteniment en els centres. Aquest nadal hem tingut a operaris pintant aules en el C.E.I.P San Clemente i ja està llest el projecte de retirada del sostre de fibrociment, les finestres i els banys d’aquest mateix centre”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa