25n
25N
25N

Sedaví concedeix ajudes per a comerços, autònoms i microempreses per a sufragar les despeses d'adaptació a la pandèmia de la COVID-19

Sedaví concedeix ajudes per a comerços, autònoms i microempreses per a sufragar les despeses d'adaptació a la pandèmia de la COVID-19
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Sedaví a través de la regidoria de comerç ha posat en marxa les ajudes per a comerços, autònoms i microempreses, amb un termini de presentació de sol·licituds que finalitza el pròxim 23 de novembre, i que pretenen sufragar fins al 70% de les despeses amb motiu d’adaptació a la pandèmia de la COVID-19 amb un límit màxim de 500 euros.

Dins dels requisits per a ser beneficiari d’aquestes ajudes, el negoci ha de tindre la seua raó social i ubicació física en el municipi i tindre despeses demostrables, amb les corresponents factures, d’adaptació del negoci a la pandèmia (desinfeccions, pantalles protectores i EPIs, adaptacions tecnològiques, etc.), estar al corrent dels pagaments amb Hisenda i la Seguretat Social i estar exclòs per al cobrament de subvencions.

A més els emprenedors autònoms que hagen creat una empresa durant l’any 2020, optaran a una ajuda màxima de 1000 euros per negoci que podrà incrementar-se en 500 euros per a negocis que s’establisquen en el Mercat Interior Municipal.

Per a ser beneficiaris d’aquestes ajudes, el negoci ha de tindre la seua raó social i ubicació física a Sedaví i han d’haver-se constituït com a empresa durant el 2020 fins al 23 de novembre, data de finalització de presentació de sol·licituds, quedant exclosos els autònoms de professions liberals, els dependents i aquells que no estiguen al corrent dels pagaments amb Hisenda i Seguretat Social i els exclosos per a percebre subvencions.

Les sol·licituds, en tots dos casos, es realitzaran a través de la Seu Electrònica, adjuntant documentació identificativa del negoci i el seu titular (de l’autònom i del negoci, en el cas d’emprenedors autònoms i de la seua alta en el cens en Hisenda), justificant de titularitat del compte bancari i les factures acreditatives per al cobrament de la subvenció.

Les subvencions es concediran fins a esgotar el crèdit disponible, segons l’ordre en què es completen els expedients. Per a més informació, els interessats poden visitar la pàgina www.sedavi.es/va/page/ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 17 =