25n
25N
25N

La publicitat institucional recau en Alfred Boix, màxima confiança de Puig

El nou secretari ha deixat la seua acta de diputat per a centrar-se en la seua activitat en el Consell

La publicitat institucional recau en Alfred Boix, màxima confiança de Puig
21/06/2019 -

La primera reunió del Consell ha començat a ‘dibuixar’ el govern del Botànic, almenys quant al ‘segon escaló’. Mònica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat, ha donat la “benvinguda” als nous, i ha agraït la “dedicació i afecte” amb el Govern dels quals marxa. Al capdavant de la publicitat Institucional, dependent de Presidència, se situa un dels ‘nous’ noms: Alfred Boix.

Boix, exsecretari d’organització del PSPV, és el nou Secretari de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, una de les quatre secretaries -a més de l’advocacia general- que formen Presidència.

Des de les passades eleccions, que va resultar electe, complia com a portaveu adjunt del grup socialista en les Corts, a les quals va accedir fa ja dues legislatures. Un càrrec del qual ha decidit prescindir per a centrar-se en la seua activitat en el Consell. En córrer-se la llista, entrarà en les Corts Michel Montaner, l’acabat d’investir Alcalde de Xirivella.

Boix és una de les persones de major confiança del Pesident, amb el qual ha compartit trajectòria en el partit socialista. Des de la seua secretaria, tindrà competències per a decidir sobre els mitjans en els quals es destina publicitat institucional, i la relació amb les diferents institucions al llarg del territori valencià.

El càrrec és de rellevància per als mitjans públics, perquè recau en ell el repartiment de, en l’anterior exercici, set milions d’euros. Natural de Gandia, on va nàixer en 1967, Boix ha estudiat Relacions Laborals. Abans de les Corts va anar ja regidor a l’ajuntament gandiense i en la Diputació de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dinou =