caixa popular

Sebastián Albella, President de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) es reuneix amb prop d'un centenar d'empresaris valencians

Sebastián Albella, President de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) es reuneix amb prop d'un centenar d'empresaris valencians
16/05/2017 -

La Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF) i SabadellUrquijo Banca Privada, han reunit a prop d’un centenar d’empresaris amb Sebastián Albella, President de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Albella ha realitzat una ponència sobre les “Línies estratègiques de la CNMV per a 2017”. L’acte ha estat presidit per Clara Ferrando, Secretària Autonòmica d’Hisenda, Rafael Benavent, President del Consell General de Socis de la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i Francisco Vallejo, President de SabadellUrquijo Banca Privada.

Albella ha assenyalat que des de la CNMV estan donant importància al reforçament dels mercats i un augment de les emissions. En la seua opinió, el “Brexit suposa una oportunitat de relocalització per a les entitats financeres a Europa”. Des del paper de supervisors es troben “compromesos” i “actius” de cara a aconseguir que entitats internacionals es traslladen a Espanya. En aquesta línia, des de la CNMV estan mantenint reunions amb entitats financeres internacionals, recentment van estar en un acte a Londres, han reforçat les comunicacions en anglés, han elaborat un welcome program i formularis per a demanar llicències en anglés, entre altres accions.

D’altra banda, Albella ha indicat que és “un moment dolç per a les eixides a Borsa” i “des de la CNMV animem al fet que un major nombre d’empreses isquen a cotitzar a Borsa”, ha apuntat. El President de la CNMV ha mostrat com la presència en mercat afavoreix la transparència i la professionalització, així com la liquiditat i la independència respecte a les entitats financeres. Promoure l’emissió de bons en el MARF és un altre dels seus objectius.

Sobre les SICAVs ha explicat que són un vehicle d’inversió col·lectiva comparable als fons, i s’ha mostrat partidari que la situació d’incertesa en què es troba aquest instrument financer acabe de pressa i “es mantinga una situació equiparable a la de la resta d’Europa”. En relació a MiFID II ha assenyalat que afavoreix la independència i la transparència, i des de la CNMV sempre es van a defensar els drets dels xicotets accionistes.

D’altra banda, Vallejo ha explicat que el moment per a la banca privada “és particularment interessant per la situació dels tipus d’interés. Els clients hauran d’assumir riscos si volen aconseguir rendibilitat”. En opinió del President de SabadellUrquijo Banca Privada, “existeix quota de mercat per a aquelles entitats amb bones ofertes de productes i un bon equip de gestió en banca privada”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris