25n
25N
25N

S'ultimen els treballs a l'hospital de campanya annex a la Fe de Valenciana

S'ultimen els treballs a l'hospital de campanya annex a la Fe de Valenciana
11/04/2020 -

La Generalitat està ultimant durant tot aquest cap de setmana els treballs per a concloure les obres de l’hospital de campanya per a pacients de coronavirus annex a l’Hospital La Fe.

Així, els operaris estan ultimant les tasques de neteja amb màquines escombradores i fregadores i es treballa en la desinfecció dels 317 mòduls que componen la nova ala de l’hospital. S’ha completat el sistema elèctric, de manera que aquest dissabte a la nit es duran a terme diverses proves per a comprovar l’encesa i el correcte funcionament del sistema en les instal·lacions.

Fins a l’hospital annex s’han portat també les estructures dels llits que quedaran instal·lades dilluns que ve. L’hospital té capacitat per a albergar fins a 500 llits.

Les instal·lacions sanitàries s’han alçat com un annex, una ala més, de l’hospital de referència, en aquest cas, La Fe de València. El nou centre sanitari, preparat per a adequar-se a qualsevol necessitat clínica, acollirà en principi a pacients que donen positiu en COVID-19 i la situació del qual revista poca complexitat.

Les instal·lacions s’han construït d’acord amb la normativa de seguretat d’infraestructures hospitalàries que és més exigent que la normativa aplicable als equipaments d’emergències, com correspondria a aquesta mena de centres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =