25n
25N
25N

Es reposen els aljubs de Llíria amb 270.000 litres d'aigua per a tindre'ls preparats en cas d'incendis

Es reposen els aljubs de Llíria amb 270.000 litres d'aigua per a tindre'ls preparats en cas d'incendis
11/08/2020 -

Segons explica el regidor de mobilitat i camins, Paco Garcia Latorre, el consistori de Llíria ha dut a terme un any més la campanya de reposició dels aljubs i les cisternes públiques de la Concòrdia. Aquestes infraestructures hidràuliques han sigut omplides amb 270.000 litres d’aigua, a través de la Brigada de Camins del municipi i amb la col·laboració de la Societat de Caçadors de Llíria.

Aquesta acció és una mesura de prevenció d’incendis, ja que el terme municipal compta amb diversos punts d’emmagatzemament d’aigua, distribuïts estratègicament en llocs de fàcil accessibilitat. A més, aquests punts estan sent adaptats a les exigències dels bombers, amb l’objectiu de facilitar la càrrega d’aigua dels cotxes cisterna en cas de necessitat.

El terme municipal compta amb 18 instal·lacions per a emmagatzemar aigua, de les quals set compten amb una capacitat de més de 50.000 litres. Podent emmagatzemar prop d’1 milió de litres,

García explica que, amb aquesta acció es pretén estar operatius davant de qualsevol emergència d’incendi en la zona forestal del municipi, perquè els servicis d’extinció tinguen punts de reposició sempre apunte i amb capacitat de proveïment d’aigua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 17 =