25n
25N
25N

Es reparteixen 5.000 kits de prevenció en els centres escolars de Sueca

Es reparteixen 5.000 kits de prevenció en els centres escolars de Sueca
14/10/2020 -

L’Ajuntament de Sueca ha començat aquest matí a repartir, a tots els centres escolars del municipi, el kit de prevenció per a l’alumnat de Primària i Secundària. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, al costat dels regidors de tots els departaments implicats en el projecte, han presentat en el saló de plens aquest kit preventiu, del qual s’han preparat 5.000 unitats, i que està format per un necesser, que inclou en el seu interior tots els productes que s’entregaran; una mascareta higiènica i reutilitzable; un porta mascareta; un gel hidroalcohòlic, que es podrà penjar de les motxilles; i una botella reutilitzable per a l’aigua. En el necesser, l’alumnat podrà guardar també l’esmorzar. A més, cada centre rebrà una columna dispensadora de gel hidroalcohòlic movible perquè l’equip directiu decidisca la seua ubicació idònia: al pati, en l’entrada, etc.

“Ha sigut una gran satisfacció treballar en un projecte en el qual s’ha implicat tot l’Ajuntament en benefici dels nostres escolars, especialment la Regidoria de Turisme, que s’ha encarregat dels necessers; la Regidoria de Sanitat, dels pots d’hidrogel; la de Medi Ambient, de la botella reutilitzable adequada per a l’ús alimentari; la de Festes, del porta mascareta; la d’Educació, de les mascaretes; i la de Serveis Municipals, de les columnes dispensadores de gel. Hem preparat kits per a tot l’alumnat de Primària i Secundària que hem classificat en dos tipus, segons la grandària de la mascareta, per a poder abastar a totes les edats. Per la seua banda, els ajuntaments del Perelló i Mareny de Barraquetes s’han sumat també a la iniciativa fent-se càrrec dels costos dels kits que entregaran en els seus centres escolars”, ha explicat el regidor d’Educació i Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha felicitat les diferents regidories implicades “per haver-se bolcat des del principi, de manera transversal, en l’obtenció d’aquest kit de prevenció per als nostres menors. Es tracta d’un compromís que vam adquirir amb tots els centres escolars en la reunió que vam mantenir a l’inici del curs, ja que, a pesar que les competències en Educació corresponen a la Conselleria, nosaltres, des de l’Ajuntament, vam creure convenient sumar-nos a aquesta prevenció aportant el nostre gra d’arena”.

Els primers centres a rebre aquest kit preventiu han sigut el Centre d’Educació Especial Miquel Burguera i el Centre d’Educació Infantil San José i San Antonio. En aquests dies, seran repartits per tots els col·legis de Sueca i l’Institut Joan Fuster.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 15 =