25n
25N
25N

Es reparen els desperfectes causats al mercat de Russafa per actes vandàlics

Es reparen els desperfectes causats al mercat de Russafa per actes vandàlics
24/11/2020 -

L’Ajuntament de València ha iniciat els treballs per pintar els revestiments exteriors de la façana del Mercat de Russafa, un espai que havia patit diverses pintades i grafitis durant els darrers anys. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha defensat “la necessitat de dur a terme aquesta intervenció, reivindicada pel veïnat des que es varen produir els actes vandàlics”, i ha fet una crida a “la conscienciació ciutadana per denunciar i frenar els comportaments incívics que acabem pagant entre totes i tots”.

Els treballs de reparació s’estan desenvolupant, d’una banda, aprofitant els recursos de personal dels Plans d’Ocupació Municipals, realitzant l’esmaltació de tota la fusteria i serralleria metàl·lica, així com les parets exteriors de la planta baixa del mercat. S’hi destinaran més de 500 hores de treball i s’estima un cost en materials pròxim als mil euros, IVA inclòs, als que cal sumar la part de la intervenció corresponent a treballs en altura, que s’efectua mitjançant la contracta municipal de manteniment d’edificis i que comprén el repintat de les làmines verticals de la façana que contenen grafitis, el que suposarà un cost addicional de 5.242,6 euros, IVA inclòs.

“Volem millorar la imatge del Mercat de Russafa, un dels mercats més tradicionals de la ciutat, i atendre així les peticions dels veïns i veïnes de la zona i de l’associació de comerciants del mateix mercat”, ha explicat Notario. A més, ha insistit a lamentar la falta de civisme d’algunes persones “que atempten contra el patrimoni públic amb unes conseqüències que ens ixen molt cares a tots els valencians i totes les valencianes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =