25n
25N
25N

Es renoven els parterres del Passeig de l'Albereda amb rosers de major floració

Es renoven els parterres del Passeig de l'Albereda amb rosers de major floració
27/10/2020 -

El Servici de Jardineria Sostenible ha conclòs els treballs de renovació de huit parterres del Passeig de l’Albereda, en els quals s’han plantat 480 unitats de rosers de quatre varietats del tipus floribunda, que han sigut seleccionades per la seua floració abundant i prolongada al llarg de l’any.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha informat hui d’aquesta actuació, que s’ha executat en cinc jornades, en les quals s’ha realitzat tant la plantació com la preparació del terreny i que “aportarà una qualitat cromàtica i de gran colorit a aquest enclavament de la ciutat”.

Segons ha explicat l’edil, la paleta de colors d’aquests nous elements florals de la ciutat va des del blanc pur (White Meidiland®), rosa clar (Pink knock Out®), rosa fosc (Castell d’Alaquàs®) i groc clar (Bet Figueres®).

Pel que respecta als treballs realitzats, ha detallat, que a més de la mateixa plantació, i la preparació del terreny, mitjançant la realització d’una esmena arenosa i un adobat orgànic, l’actuació ha seguit criteris de sostenibilitat ambiental mantenint marcs de plantació adequats per al conreu de la terra i el control de vegetació adventícia sense l’ús d’herbicides de síntesi. “Així mateix, s’està instal·lant reg localitzat per a garantir les necessitats hídriques de la manera més eficient possible”, ha conclòs Sergi Campillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − quinze =