25n
25N
25N

Es reforça la instal·lació de papereres per a envasos a Ciutat Vella i L'Eixample

Es reforça la instal·lació de papereres per a envasos a Ciutat Vella i L'Eixample
10/02/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Residus Sòlids, reforçarà a partir de despús-demà, dilluns dia 11, la instal·lació de papereres d’envasos lleugers tant en Ciutat Vella com al districte de l’Eixample. Aquestes noves unitats, un centenar en total, se sumen a les ja instal·lades l’any passat abans de Falles per facilitar la col·laboració de la ciutadania i dels turistes en els itineraris de major densitat turística.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, ha explicat que l’any passat es va posar en marxa aquesta iniciativa amb 200 papereres grogues tant en Ciutat Vella com al barri de Russafa. 68 d’elles es varen traslladar al Passeig Marítim abans d’estiu per aprofitar la major densitat de persones en eixa zona de la ciutat. Ara, se’n sumen 100 més tant en Ciutat Vella com en la zona del districte de l’Eixample que s’estén des de Regne de València fins al jardí del Túria i la Ronda Interior.

«L’any passat el resultat va ser molt positiu, com sempre que facilitem a la ciutadania la seua col·laboració en la tasca necessària de reciclar els residus per caminar cap a una ciutat molt més sostenible. Per això enguany reforcem abans de Falles eixe volum de papereres grogues, amb la confiança que de nou la resposta serà molt satisfactòria», ha afirmat Soriano.

Aquesta iniciativa se suma a moltes altres impulsades per la Regidoria de Gestió de Residus Sòlids, com ara les campanyes Ara pots pujar el reciclatge, també d’envasos durant les mascletades i la de La Reciclà, amb la col·laboració de les comissions falleres per al reciclatge de vidre.

També s’acaba de proposar a les comissions falleres de la ciutat el repartiment de contenidors marrons per facilitar el reciclatge dels residus orgànics als casals fallers. «Entre totes i tots, amb esforç i conscienciació, avancem cap a la ciutat que mereixem, una València neta i respectuosa amb el medi ambient», ha defensat Soriano.

L’augment de papereres grogues en zones amb especial concurrència de locals d’oci i restauració, també permetrà instal·lar-ne en les proximitats dels camps de futbol Mestalla i Ciutat de València i el pavelló de la Font de Sant Lluís. El cost de l’actuació és de 5.838,25 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa