25n
25N
25N

Es reobri el nou circuit 5K al seu pas pel Palau de la Música

Es reobri el nou circuit 5K al seu pas pel Palau de la Música
22/01/2021 -

El tram del circuit de carreres 5K que transcorre per l’antic llit del Túria a l’altura de l’estany del Palau de la Música s’inaugura després de la seua última remodelació. A partir d’ara, el circuit de carreres continuarà per la zona enjardinada i no baixarà a la calçada contínua que, a hores d’ara, també és utilitzada per a molts altres usos. La Junta de Govern va aprovar fa un mes la tercera ampliació del conveni de col·laboració que l’Ajuntament manté amb la Fundació Trinidad Alfonso per al condicionament d’aquest circuit de carreres.

Segons l’acord signat entre l’Ajuntament i la Fundació, aquesta última entitat ha escomés les obres, per un import de 110.000 euros i un termini d’execució d’un mes, per millorar aquest circuit al seu pas per la zona de l’estany del Palau de la Música. Aquesta part del riu és una de les zones més concorregudes per la densitat dels distints usos, entre ells el carril-bici, el circuit de carreres, el trànsit dels vianants i la zona d’oci pròxima al Palau.

El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha considerat que “el nou traçat afavoreix la separació entre corredors, ciclistes i persones que volen passejar pel jardí. A més, hem aprofitat per a fer una intervenció per millorar la vegetació de la zona”. Campillo ha agraït la col·laboració de la Fundació Trinidad Alfonso “per considerar que la seua proposta de millora d’aquest tram és molt adequada”.

Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, impulsora d’aquest traçat per a corredors, assegura que “és una bona notícia que aquesta actuació servisca per a millorar la convivència amb els altres usuaris en aquest punt del recorregut, ja que, per sort, el circuit 5K és una ruta amb molt de trànsit de corredors i així, podran seguir gaudint de córrer de forma més segura tant per a ells com per a la resta de persones que usen el Jardí del Túria per a altres activitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 2 =