25n
25N
25N

Es produïx un incendi en l'entorn pròxim a l'Hospital de Llíria

L’incendi es va propagar ràpidament a causa del mal estat dels camps limítrofs, afectant 9 ha. de cultius abandonats

Es produïx un incendi en l'entorn pròxim a l'Hospital de Llíria
30/07/2020 -

Durant el dia d’ahir, es va produir un incendi en l’entorn pròxim a l’Hospital de Llíria, que va afectar unes 9 ha. de cultius abandonats i que afortunadament va ser extingit sense conseqüències.

L’Ajuntament de Llíria agraïx als servicis d’extinció del Consorci de Bombers, a les brigades de Divalterra i a la policia local de Llíria, la seua ràpida reacció i eficiència evitant així mals majors.

El foc es va originar en l’entorn d’un nucli urbanitzat i es va propagar ràpidament a causa de l’estat d’abandó dels camps limítrofs, factors que van poder ser evitats. Per això es recorda novament l’obligació de mantindre les parcel·les en les degudes condicions de neteja, així com la prohibició de realitzar cremes a menys de 200 metres dels nuclis urbanitzats.

Al seu torn, Consuelo Morató, la Regidora de Medi Ambient, vol fer una crida a la cautela i prevenció enfront de l’alt risc per temperatures extremes, recordant l’obligatorietat del compliment dels Bans d’Alcaldia de neteja i usos del foc dictats en juny de 2020.

D’altra banda, hui s’aprovarà en el Ple el nou Pla Local de Cremes, molt més restrictiu que l’anterior i que ajudarà a disminuir el risc d’incendis causats per cremes de restes de poda i restolls, que són els responsables del 22% dels incendis forestals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 3 =