25n
25N
25N

Es modifica el servei del tramvia el diumenge per la Marató de València

[.es] Las Líneas 4, 6 y 8 interrumpirán temporalmente las circulaciones de 8 a 10.30 horas en algunos tramos Les Línies 4, 6 i 8 interrompran temporalment les circulacions de 8 a 10.30 hores en alguns trams

Es modifica el servei del tramvia el diumenge per la Marató de València
04/12/2020 -

Metrovalencia modificarà diumenge que ve dia 6 de desembre el servei de les línies 4, 6 i 8 de tramvia amb motiu de la celebració de la 40a Marató i la Mitjana Marató de València.

La popular carrera travessa per part de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), la qual cosa fa necessari interrompre temporalment les circulacions a primeres hores del matí.

D’aquesta manera, des de les 08.30 hores fins a les 10.30 hores quedaran sense servei els trams compresos de la Línia 4 entre Pont d’Assot i Doctor Lluch; Línia 6 entre Marítim Serradora i Tossal del Rei; i Línia 8 entre Marítim Serradora i la Marina Reial Joan Carles I.

Amb posterioritat a aquests horaris, quan els participants ja hagen passat pels recorreguts habituals del tramvia de Metrovalencia, es tornaran a recuperar els horaris i les freqüències d’aquests trajectes tramviaris.

Es recomana a les persones usuàries que consulten els horaris en el telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia o en la pàgina web consultar ací, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − deu =