25n
25N
25N

Es mantenen els 15 casos positius de coronavirus detectats a la Comunitat Valenciana

Es mantenen els 15 casos positius de coronavirus detectats a la Comunitat Valenciana
01/03/2020 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública comunica que la situació en relació amb el coronavirus no ha variat aquest diumenge, després de no haver-se detectat cap cas positiu més.

L’estat actual continua sent el comunicat en la vesprada d’aquest dissabte, amb els 15 casos positius detectats. Els pacients continuen mantenint-se amb símptomes lleus. A més, fins al moment s’han diagnosticat com a negatives 240 proves realitzades.

La Conselleria ha habilitat el 900 300 555 per a atendre a totes les persones que hagen viatjat a les zones de risc i tinguen algun dubte. Aquest número telefònic ha atés fins ara unes 2.100 crides, de les quals una mica més de la meitat han sigut consultes requerint informació general. La tercera part han sigut consultes de població amb símptomes, però que no atenia criteris epidemiològics.

Salut Pública manté un estricte protocol, el mateix que se segueix en totes les comunitats autònomes i coordinat pel Ministeri de Sanitat, basat en evidències científiques i amb el major rigor assistencial per al control epidemiològic.

Reunió del Consell Interterritorial aquest diumenge

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha participat aquest diumenge en la reunió per videoconferència del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, presidida pel ministre de Sanitat, Salvador Illa, per a analitzar la situació i evolució del coronavirus.

Govern i comunitats autònomes han subratllat la “imprescindible col·laboració i coordinació” de totes les administracions en la gestió del coronavirus al país.

En la reunió, que s’ha prolongat durant una mica més de dues hores, s’ha mostrat unanimitat en què Espanya mantinga l’actual escenari, que continua estant en la fase 1, és a dir, la de contenció.

Aquest dilluns se celebraran diverses reunions tècniques on s’analitzaran les mesures adoptades fins ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + quatre =