25n
25N
25N

Es liciten les obres de rehabilitació de la casa Sant Vicent Ferrer

Es liciten les obres de rehabilitació de la casa Sant Vicent Ferrer
23/12/2019 -

Amb motiu de la celebració enguany del sisé centenari de la mort de sant Vicent Ferrer, l’Ajuntament de València ha tramitat el projecte de rehabilitació de la casa natalícia del sant, que es troba entre el carrer de la Mar i el del Pouet de Sant Vicent. Amb el projecte ja aprovat, aquest divendres la Junta de Govern Local donarà llum verd a la licitació de les obres, que començaran en 2020 i tindran un termini màxim d’execució de sis mesos.

“Amb aquest projecte intervindrem en primera instància sobre aquells elements que presenten problemes estructurals o d’impermeabilitat i, a més, millorarem les característiques arquitectòniques, històriques i d’imatge de l’edifici”, ha explicat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario.

Aquest projecte és fruit de l’anàlisi de necessitats i l’avaluació econòmica dels treballs d’adequació i conservació de la Casa Natalícia de Sant Vicent Ferrer a partir de la sol·licitud realitzada pel seu superior, José Manuel Alcàsser. “Des de l’Ajuntament de València s’han impulsat diverses intervencions per promocionar la trajectòria d’una de les figures històriques més rellevants per a la nostra ciutat per la seua transcendència en àmbits molt diversos”, ha explicat Notario, qui ha recordat que, per exemple des de la Regidoria de Cultura Festiva s’han realitzat iniciatives com l’edició d’un llibre o un homenatge al saló de cristall de l’Ajuntament.

Ara es posa el focus en la Casa Natalícia, amb un projecte el pressupost de licitació del qual supera els 418.000 euros, amb una aportació del Ministeri d’Hisenda, a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, amb què finançarà fins a 75.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent