25n
25N
25N

S'inicien les obres del Carrer Riu Túria i Pintor Renau de Torrent

S'inicien les obres del Carrer Riu Túria i Pintor Renau de Torrent
03/11/2020 -

L’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa les obres dels carrers Riu Túria i Pintor Renau, les quals es troben en la primera fase del Pla de Reurbanització de Vies Públiques dels barris de l’Eixample, Nicolás Andreu i nuclis de població.

Al Carrer Riu Túria es realitzarà una repavimentació del vial per a evitar els desnivells i guanyar espai per a la circulació de vianants, a més de realitzar una renovació de les escomeses de sanejament per a millorar el drenatge d’aquestes i la seua capacitat.

Per part seua, al Carrer Pintor Renau, en el tram situat entre la C/ Sant Valeriano i 25 d’Abril, es realitzarà; una ampliació i repavimentació de les voreres per a millorar la seguretat de les zones per als vianants, una renovació de les escomeses de sanejament, millorant així la seua capacitat i drenatge, i un reasfaltat de la calçada.

Les obres començaran el pròxim 9 de novembre i durant la seua execució el trànsit estarà restringit en aquestes localitzacions, exceptuant veïns i el servei d’activitats precises.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + tres =