25n
25N
25N

S'inicia la licitació per a la redacció del projecte de remodelació del parc Gulliver

S'inicia la licitació per a la redacció del projecte de remodelació del parc Gulliver
22/10/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de l’Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins, ha aprovat l’expedient de contractació per a l’adjudicació del contracte de servicis “Redacció de Projecte i Direcció d’obra del Parc Gulliver”. Tal com ha explicat el vicealcalde i regidor delegat d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, «fem un pas més en la rehabilitació de l’espai per a xiquets més visitat de la nostra ciutat, i a més un dels símbols del Jardí del Túria i de tota la ciutat de València».

«Hui podem anunciar que ja tenim enllestit el contracte per a licitar la redacció del projecte de rehabilitació del parc en si», ha subratllat el vicealcalde, qui ha recordat que ja es disposava d’un avantprojecte, però amb aquesta aprovació es dona llum verda a la redacció del projecte definitiu i la direcció d’obra». De fet, fa uns dies s’anunciava també la licitació de l’execució del projecte de rehabilitació i readaptació dels accessos d’entrada al parc.

Amb l’aprovació d’aquest expedient, es marquen els plecs de prescripcions tècniques i de clàusules administratives particulars que han de regir la licitació. El Parc Gulliver està situat en el Tram XII del Jardí del Túria, i la seua gestió recau sobre l’OAM Parcs i Jardins de València. Com és conegut, es tracta d’espai d’oci al voltant d’una enorme figura de 70 metres d’envergadura que representa al protagonista del famós llibre «Els viatges de Gulliver» de l’irlandés Jonathan Swift. La peça serà reformada en una actuació que permetrà arreglar tant la seua estructura com l’entorn. «A més, la rehabilitació integral del Gulliver va ser aprovada als darrers pressupostos participatius, amb una inversió aproximada de 900.000 euros. Amb el contracte que licitem ara fem el darrer pas abans de l’execució del projecte», ha declarat Campillo.

L’actuació està prevista en dues fases consecutives: una primera fase per a la redacció de projecte, amb una duració de 2,5 mesos; i una segona fase per a la direcció facultativa de l’obra i instal·lacions, que durarà 8 mesos. El contracte ix per un pressupost base de licitació de 59.000 euros (IVA inclòs).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − dos =