25n
25N
25N

L’Ajuntament de València inicia la reparació del mirador i el mur junt al llac del parc de capçalera

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, assegura que estes obres responen a la necessitat de millorar els espais verds de la ciutat

L’Ajuntament de València inicia la reparació del mirador i el mur junt al llac del parc de capçalera
02/01/2020 -

L’Ajuntament de València inicia la reparació del mirador i el mur junt al llac del Parc de Capçalera. Les obres de reconstrucció començaran durant este mes de gener i permetran restablir l’accés i ús d’esta zona del parc. Els treballs compten amb una inversió de 60.500 euros.

L’Ajuntament de València, a través de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins Singulars, ha adjudicat les obres de reconstrucció del mirador i el mur junt al llac del Parc de Capçalera. El cost de la reparació serà de 60.500 euros. Les obres començaran en els pròxims dies i està previst que duren 7 setmanes.

L’accés a la zona es troba tancat al públic a causa de l’afonament de la base del mur que va afectar a l’estructura de contenció i va provocar la caiguda del mirador. Com a mesura provisional, es van sanejar les parts danyades i es va habilitar una plataforma de grava i llast davall el mirador en el llac que s’utilitzarà en els treballs de reparació definitius. Amb les obres que comencen ara es substituiran les travesses de fusta per un camí de vianants format per rajoles. Al mateix temps es reconstruirà tant el mur de maçoneria contigu com el propi mirador sobre el llac del Parc de Capçalera.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que amb esta actuació es restablirà l’accés i l´ús d’esta zona del parc. Segons Campillo, “és una prioritat per a este equip de govern el manteniment i la millorar dels espais verds de la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 1 =

mercat medieval ontinyent