25n
Orgull
Orgull

6 joves aturats s'incorporen a l'ajuntament de Foios

El consistori ha obtingut una subvenció de 82.251,79 euros per a la contractació durant 1 any de 6 menors de 30 anys desocupats.

6 joves aturats s'incorporen a l'ajuntament de Foios
10/09/2019 -

Ahir es van incorporar a la plantilla municipal les 6 persones menors de 30 anys contractades mitjançant els programes EMCUJU i EMPUJU de la Generalitat Valenciana que reforçaran els departaments corresponents, a més d’aconseguir una bona experiència laboral. Els perfils contractats són 2 peons per a la brigada d’obres, 2 administratius (Registre General i Serveis Socials), 1 orientador laboral i 1 Tècnic en Activitats Socio-Culturals per a reforçar les àrees de Cultura, Joventut i Igualtat.

L’objectiu d’estos programes és ajudar les persones menors de 30 anys desocupades a millorar les seues opcions de inserció laboral, oferint-los la possibilitat que adquirisquen una bona experiència en el perfil professional elegit.

Amb estes incorporacions s’amplia la capacitat dels departaments on s’integren i permeten millorar els serveis prestats per l’Ajuntament, mitigant les greus restriccions d’augment de plantilla imposades en els últims anys per l’Estat. Així, l’ Ajuntament de Foios continua apostant per reforçar especialment la brigada d’obres municipal que seguirà amb tasques portades a terme durant els últims 2 anys, com reparar i rebaixar voreres i eliminar barreres d’accés als espais públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =