25n
25N
25N

Es desconvoquen els aturs de l'EMT previstos per a aquest dimecres

El comité d’empresa confia a arribar a un acord

Es desconvoquen els aturs de l'EMT previstos per a aquest dimecres
19/10/2020 -

El comité d’empresa de l’EMT ha anunciat que desconvoquen els aturs previstos per a aquest dimecres després d’una reunió amb la direcció de l’Empresa Municipal de Transports, en la qual hi ha hagut avanços en la negociació i s’han establit acords en matèria econòmica. D’aquesta manera, si demà se signara l’acord, la vaga de l’EMT quedaria suspesa restablint-se, així, el normal funcionament dels autobusos.

I és que des del passat 7 d’octubre, els aturs eren de 4 hores en cada torn, és a dir, de 7.00 a 11.00, de 16.00 a 20.00 i de 00.00 a 04.00 hores.

El motiu del conflicte se centra en la ratificació del preacord del conveni signat pel Consell d’Administració de l’EMT el passat 13 de març, l’incompliment de l’acord per l’externalització dels treballs de l’àrea tècnica i l’impagament de prima d’absentisme, de primes de formació i dies de conveni de 2019. Així mateix, entre altres causes de la mobilització es troba l’eliminació dels vàters provisionals i l’exigència d’una adequada neteja dels mateixos i una major protecció enfront de la Covid-19.

Per a minimitzar el risc que estaven suposant les aglomeracions que s’han estat produint als autobusos, des de la direcció de l’EMT ja es va anunciar que no sols es va comunicar a la Conselleria de Sanitat la preocupació sobre aquest tema, sinó que s’estava realitzant un seguiment de l’afectació en el servei i s’estaven mantenint les mesures de seguretat enfront de la Covid-19, com el reforç de la neteja i desinfecció, l’aïllament de la zona del conductor o l’entrada per la porta central de l’autobús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =