25n
25N
25N

Es desbrossa els escocells de Patraix, Safranar i Campanar

Es desbrossa els escocells de Patraix, Safranar i Campanar
13/12/2018 -

Els barris de Safranar, Patraix i Campanar han sigut els protagonistes dels últims treballs de desbrossament de les males herbes als escocells de la ciutat. Els carrers de la Mare de Déu de la Cabeça, del Canonge Tàrrega, de Jorge Comín i de la Borrasca han rebut els tècnics municipals especialitzats en aquesta tasca.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha explicat que els pròxims carrers on es duran a terme aquests treballs de neteja i desbrossament seran els de Sant Pius V, de la Trinitat, avinguda de Menéndez Pidal, carrer de Salvador Rubio, avinguda de Sant Josep Artesà, passeig de l’Albereda i avinguda de Catalunya.

L’edil ha manifestat que «durant aquesta època estem realitzant tasques de retirada d’herbes dels escocells dels arbres i zones de vorera pels diferents carrers de la ciutat. El servici realitza el desbrossament de les herbes i la neteja posterior per deixar la zona de treball neta. Amb aquestes actuacions treballem per millorar la neteja dels escocells, la salut dels arbres i la mobilitat dels vianants».

NOUS ESCOCELLS

«L’escocell és un espai difícil, un espai de terra en un entorn de pedra i asfalt. Fins ara, l’anterior govern feia un quadrat o un cercle de dimensions molt reduïdes que provocava diversos problemes. El més clar era el de la caiguda d’arbres que no tenien suficient espai per a créixer. Ara, l’Ajuntament de València està decidit a resoldre el problema i es veurà de manera clara en el projecte d’Una València més verda».

El projecte contempla la substitució de determinats exemplars d’arbre en mal estat a causa que l’espècie elegida no va ser la correcta o per les xicotetes dimensions dels escocells. Així, el pla inclou el canvi en la mida dels escocells, que passaran de 1×1 metres, «una mida insuficient per a algunes espècies», a 2×1 metres. En concret, 1.716 espais s’ampliaran a 2×1 metres, 65 passaran a 2×2 metres i 20 seran circulars. També es posaran 25 escocells nous de 2×2 metres i 2 circulars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 12 =

CCCC
torrent