25n
25N
25N

L'Ajuntament confirma una tanca perimetral per a protegir la Llotja en Falles

S’opta per aquesta mesura després de l’incivisme registrat anys anteriors

L'Ajuntament confirma una tanca perimetral per a protegir la Llotja en Falles
14/01/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals, ha confirmat la idea d’instal·lar, en les pròximes falles, una tanca perimetral en la Llotja. Després que l’any passat s’optara per protegir amb aquesta mateixa mesura -i bons resultats- les escales de l’immoble, Patrimoni de la Humanitat, des de l’Ajuntament aposten per estendre’l a tot el perímetre. Una mesura per a protegir-se del ‘botelló’.

Així, la Llotja de la Seda de València, en les Falles de 2020, estarà envoltada completament per una tanca de seguretat, presumiblement sòlida -no tanques de metall, encara que sense confirmar-, per a evitar escenes com les d’anys anteriors: orins i fem en la façana del mateix edifici.

Segons ha apuntat la regidora Glòria Tello, a més de la tanca perimetral hi haurà una “coordinació amb la policia local per a reforçar la vigilància en aquesta zona concreta”. Una altra de les mesures per les quals s’optarà és que les revetles de les zones properes a la Llotja es facen dins de carpes. Tot això, a més, amb respecte a la Llei de Patrimoni: qualsevol escenari, tanca “o fins i tot urinaris” haurà de respectar la distància legal; huit metres frontals i quatre laterals.

Tello ha apuntat que, encara que hi ha altres sis BIC a la ciutat d’especial protecció, aquest és l’únic en el qual es troben aquests problemes. Està situat en ple centre, en una zona de gran afluència durant la festa valenciana. Després de les Falles, assegura, es farà una valoració de com ha funcionat aquesta i altres mesures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + disset =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
diputacion covid19
informacion coronavirus