25n
25N
25N

Es cancel·len els actes públics del Corpus de València

Es cancel·len els actes públics del Corpus de València
15/05/2020 -

El Corpus se suma a la llista de celebracions festives que finalment no es podran dur a terme enguany a causa de la crisi sanitària per la COVID-19. Així ho ha comunicat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, després d’haver-ho acordat amb l’Arquebisbat de València, donat que sengles institucions coorganitzen la coneguda com a ‘Festa Grossa’ de la nostra ciutat.

“Lamentablement la conjuntura actual no ens permetrà celebrar tampoc el Corpus enguany perquè la prioritat ara mateix continua sent la salut de les persones”, ha explicat Galiana, qui ha detallat que la suspensió afecta tant als actes previs, com el cicle de conferències, com als actes públics principals d’aquesta celebració, com són el Trasllat de les Roques, la Cavalcada del Convit i la Processó de la vesprada. També se suspén el concert previst de la Banda Municipal.

De la mateixa forma que ha ocorregut amb les Falles o la Setmana Santa Marinera, les pròximes celebracions públiques del Corpus seran ja en 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 2 =

bombers
CCCC
bombers