25n
25N
25N

S'autoritzarà la instal·lació de terrasses el 19 de març entorn de la plaça de l'Ajuntament

S'autoritzarà la instal·lació de terrasses el 19 de març entorn de la plaça de l'Ajuntament
07/11/2019 -

L’Ajuntament autoritzarà la instal·lació de terrasses el pròxim 19 de març, entre les 15.00 i les 20.00 hores, en les vies lliures d’obstacles de l’entorn de la plaça de l’Ajuntament. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, i el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, han mantingut una reunió aquest matí amb representants de la Federació d’Hostaleria en la qual s’ha arribat a l’acord sobre les terrasses el dia gran de les festes de Falles.

Les vies urbanes autoritzades seran el carrer Correus, l’avinguda Marqués de Sotelo, i els carrers Convent de Santa Clara, Ribera i Sant Pau. Tal com ha explicat el regidor Aarón Cano, «es tracta d’un bon acord, en el qual afavorim la promoció econòmica de la ciutat alhora que contínua garantint-se la seguretat de les persones». La mesura s’inclourà per primera vegada en el Ban de Falles, que cada any estableix la normativa a aplicar sobre la instal·lació i horaris de carpes, parades de venda i terrasses, entre altres aspectes.

El regidor de Protecció Ciutadana ha valorat la implicació que ha mostrat la Federació d’Hostaleria en la lluita contra el consum de begudes alcohòliques en la plaça de l’Ajuntament durant la celebració de les mascletaes.

Si alguna terrassa incompleix l’horari de recollida, serà penalitzada de cara als festejos de l’any següent i no serà autoritzada per a repetir el permís. De fet, ha afegit Cano, un camió dels Serveis Centrals Tècnics de l’Ajuntament donarà suport al dispositiu policial en cas d’incompliment per part d’algun establiment. «Fem un gran esforç policial, i cal garantir que les vies en les quals s’autoritza queden totalment buides i lliures d’obstacles dues hores abans de l’inici de la cremà de la falla infantil de la plaça de l’Ajuntament», ha explicat el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell