25n
25N
25N

La Junta de Govern Local aprovarà la intervenció del Monestir de Sant Vicent de la Roqueta

La Junta de Govern Local aprovarà la intervenció del Monestir de Sant Vicent de la Roqueta
04/07/2019 -

La Junta de Govern Local (JGL) aprova demà l’adjudicació del contracte per a l’execució de les obres corresponents al projecte d’intervenció arqueològica del Monestir de Sant Vicent de la Roqueta. Les obres, aprovades el passat 28 de desembre de 2018 per la JGL, han sigut adjudicades a la mercantil CARPINTERIA INTEGRA S.L.L. per un import de 406.484 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució de l’obra de 60 dies.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat que «l’Església i el Monestir de Sant Vicent de la Roqueta constitueixen un àmbit del màxim interés patrimonial i històric». «És per això, que l’objectiu que es pretén amb el present Projecte és el de conéixer el subsòl arqueològic del monestir de Sant Vicent de la Roqueta i del seu entorn i, si escau, definir les línies bàsiques de recuperació i conservació de les restes d’interés que puguen aparéixer per a la seua integració en el nou projecte de ‘Posada en valor’», ha afegit.

Així mateix, la formalització del contracte s’efectuarà en un termini màxim de 15 dies després que es reba la notificació d’adjudicació i es publicarà en el perfil de Contractant de l’Ajuntament de València, allotjat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

D’altra banda, l’església i el monestir formen part del catàleg de Béns i Espais Protegits del PGOU de València i van ser declarats Bé d’Interés Cultural amb la categoria de Monument Nacional l’any 1978, havent sigut aprovat el Pla Especial de Protecció de l’Entorn del BIC per acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de València, el 25 d’abril de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =