Les visites a la Bastida de les Alcusses del cap de setmana s’ajornen als dies 5 i 6 d’octubre

Les visites a la Bastida de les Alcusses del cap de setmana s’ajornen als dies 5 i 6 d’octubre
20/09/2019 -

L’efecte de les passades pluges i l’adversa previsió meteorològica per aquest cap de setmana obliguen a ajornar les Jornades de la Bastida de les Alcusses als dies 5 i 6 d’octubre.

El Museu de Prehistòria de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i l’Ajuntament de Moixent comuniquen que, a causa de l’efecte de les passades pluges i l’adversa previsió meteorològica per aquest cap de setmana, les Jornades de la Bastida de les Alcusses, previstes inicialment pels dies 21 i 22 de setembre, queden ajornades als dies 5 i 6 d’octubre. Disculpeu les molèsties que aquest canvi ha pogut causar.

El programa d’activitats no ha estat modificat i inclou les visites guiades al jaciment amb personatges de l’època. Els visitants, enguany, s’endinsaran en el tema de la percepció del temps entre els ibers. A més, podran conèixer els detalls de les excavacions en curs amb la visita a la zona d’excavació on els arqueòlegs explicaran les novetats dels treballs d’enguany i mostraran objectes i les troballes rellevants.

També al casc urbà hi ha organitzades diverses activitats lúdiques, recreacions i una fireta d’artesania. Al Museu Arqueològic de Moixent, que romandrà obert durant les jornades, es pot conèixer l’arqueologia local amb una especial atenció al període ibèric.

Més informació

mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 1 =

cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019