25n
25N
25N

L'Ajuntament ampliarà l'oferta de "nínxols senzills" al Cementeri de Campanar per primera vegada en 15 anys

L'Ajuntament ampliarà l'oferta de "nínxols senzills" al Cementeri de Campanar per primera vegada en 15 anys
15/02/2020 -

L’Ajuntament de València ampliarà l’oferta de “nínxols senzills” al Cementeri de Campanar amb la construcció de 35 noves unitats. El regidor de Cementeris, Alejandro Ramon, ha anunciat la que serà “la primera obra de construcció de nínxols en aquest cementeri del nord de la ciutat als darrers 15 anys”.

Les actuacions previstes consisteixen en la construcció d’un bloc de “nínxols senzills” a una sola cara, junta al mur perimetral del cementeri, en la Secció 2a. En total seran set fileres de cinc tramades cadascuna d’elles per a completar les 35 unitats projectades.

“Aquesta és una intervenció especialment significativa perquè per les seues dimensions el cementeri de Campanar no es pot ampliar i sabem que hi ha famílies del barri que els agradaria que els seus éssers estimats descansaren en aquest cementeri”, ha afirmat el regidor, qui ha agraït l’enginy i el treball del personal del servici de Cementeris per fer possible aquesta ampliació del servici públic per al veïnat de la ciutat.

Juntament amb la construcció dels nínxols s’executaran tot un seguit de millores relacionades amb la urbanització d’eixe enclavament, la xarxa de reg o la jardineria. En total el pressupost de licitació arribarà als 48.342,28 euros mentre que el termini per a l’execució dels treballs s’estima que serà d’un mes a partir del seu començament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus