25n
25N
25N

S'adjudica la construcció d'un edifici amb quatre habitatges al carrer Tapineria

S'adjudica la construcció d'un edifici amb quatre habitatges al carrer Tapineria
19/12/2018 -

Vicent Sarrià, regidor d’Urbanisme i president d’AUMSA, ha comunicat que hui s’ha aprovat en el consell l’adjudicació de la construcció d’un edifici de quatre habitatges i la urbanització del tram de la via corresponent a la companyia Gimecons Construccions i Contractes S.L. Aquesta obra tindrà lloc en el número 22 del carrer Tapineria de la ciutat de València, que constarà a més, amb un local comercial i dues places d’aparcament.

L’obra, que compta amb un pressupost total (IVA inclòs) de 478.895,20 euros, forma part del Pla d’Habitatge d’AUMSA. Sarrià ha assegurat que «amb aquesta actuació es pretén, d’una banda, ampliar el Parc d’Habitatge Públic en lloguer i, d’altra, acabar amb els solars del Centre Històric de la ciutat».

«Cal recordar que el mercat immobiliari ha experimentat una disminució del 79% en l’oferta d’habitatges en lloguer des de 2014. Per això, AUMSA desitja donar resposta a aquesta situació mitjançant l’execució d’aquest projecte, la qual cosa permetrà ajudar a regular el preu del lloguer» ha destacat Sarrià.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =