caixa popular

Es condicionen dos solars a Campanar i Quatre Carreres per a l'estacionament en superfície

Es condicionen dos solars a Campanar i Quatre Carreres per a l'estacionament en superfície
01/02/2019 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València iniciarà dilluns 4 de febrer les labors de condicionament de dues parcel·les de propietat municipal per al seu ús com a estacionament en superfície. L’actuació suposarà la regularització de dos solars (el situat en l’encreuament entre el carrer Sant Clement i el carrer La Safor, en el districte de Campanar; i l’emplaçat entre l’avinguda Alcalde Gisbert Rico i el carrer Nino Bravo, en el districte de Quatre Carreres) que, fins al moment, s’utilitzaven com a estacionament, però sense estar habilitats a aquest efecte.

Amb l’objectiu de regularitzar la situació i millorar la seguretat de vianants i persones usuàries, a partir del pròxim diumenge a la nit, està previst que s’inicien els treballs per a adequar les condicions del sòl del solar, els accessos i la senyalització corresponent. Hui s’ha senyalitzat la prohibició de l’estacionament per a mantenir buida la zona i s’ha començat a traslladar material amb el qual iniciar els treballs.

Es tracta d’una actuació coordinada entre la Regidoria de Mobilitat i d’Urbanisme, que aprofita material resultant del fresat del paviment, per a regularitzar la superfície dels citats solars, com a mesura inicial, provisional i prèvia a un condicionament de major qualitat, que s’escometrà una vegada es redacten els projectes i es liciten les obres necessàries per a la seua execució.

Aquest ús provisional com a estacionament en superfície d’aquests solars compta amb l’informe favorable del Servici de Planejament sobre la seua compatibilitat amb les previsions del Pla General d’Ordenació Urbana de València (PGOU).

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − set =