25n
25N
25N

Es condicionen dos solars a Campanar i Quatre Carreres per a l'estacionament en superfície

Es condicionen dos solars a Campanar i Quatre Carreres per a l'estacionament en superfície
01/02/2019 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València iniciarà dilluns 4 de febrer les labors de condicionament de dues parcel·les de propietat municipal per al seu ús com a estacionament en superfície. L’actuació suposarà la regularització de dos solars (el situat en l’encreuament entre el carrer Sant Clement i el carrer La Safor, en el districte de Campanar; i l’emplaçat entre l’avinguda Alcalde Gisbert Rico i el carrer Nino Bravo, en el districte de Quatre Carreres) que, fins al moment, s’utilitzaven com a estacionament, però sense estar habilitats a aquest efecte.

Amb l’objectiu de regularitzar la situació i millorar la seguretat de vianants i persones usuàries, a partir del pròxim diumenge a la nit, està previst que s’inicien els treballs per a adequar les condicions del sòl del solar, els accessos i la senyalització corresponent. Hui s’ha senyalitzat la prohibició de l’estacionament per a mantenir buida la zona i s’ha començat a traslladar material amb el qual iniciar els treballs.

Es tracta d’una actuació coordinada entre la Regidoria de Mobilitat i d’Urbanisme, que aprofita material resultant del fresat del paviment, per a regularitzar la superfície dels citats solars, com a mesura inicial, provisional i prèvia a un condicionament de major qualitat, que s’escometrà una vegada es redacten els projectes i es liciten les obres necessàries per a la seua execució.

Aquest ús provisional com a estacionament en superfície d’aquests solars compta amb l’informe favorable del Servici de Planejament sobre la seua compatibilitat amb les previsions del Pla General d’Ordenació Urbana de València (PGOU).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =