25n
Orgull
Orgull

Sarrià (PSPV) demana al Campello (Compromís) una "rectificació" per la seua "valoració desafortunada" sobre el telèfon roig

Sarrià (PSPV) demana al Campello (Compromís) una "rectificació" per la seua "valoració desafortunada" sobre el telèfon roig
13/09/2018 -

El portaveu adjunt del grup socialista en l’Ajuntament de València i regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha demanat aquest dijous “algun tipus de rectificació” a la diputada de Compromís en Les Corts Marian el Campello per la seua “valoració desafortunada” i “fora de to” sobre el telèfon roig que informa, a iniciativa de la Regidoria d’Ocupació, del programa València Activa en el carrer.

Sarrià ha considerat que el Campello es va fer ressò d'”una informació falsa” que va donar “per bona” en entendre que “s’anava a donar treball a algú per telèfon” quan açò “era absolutament fals” i “en cap moment ningú havia dit ni donat a entendre que així fóra”.

El representant del PSPV, un dels tres grups que conformen el govern de l’Ajuntament de València al costat de Compromís i València en Comú, s’ha pronunciat d’aquesta manera durant una trobada amb els mitjans de comunicació oferit per a donar detalls del PAI del Grau, preguntat per si les tensions i diferències entre els tres socis de l’executiu local es mantenen.

El regidor ha respost fent al·lusió a la polèmica sorgida respecte al citat telèfon després de les crítiques de la diputada de Compromís. “Crec que moltes d’aqueixes situacions són producte, potser del nerviosisme i la proximitat de les cites electorals. En aqueix sentit, ahir es va produir un fet que crec que no és de rebut”, ha indicat.

Així, ha lamentat que “una diputada de Compromís fera una valoració clarament desafortunada d’una iniciativa municipal” de la portaveu del PSPV en el consistori de la capital valenciana i regidora d’Ocupació, Sandra Gómez, “a propòsit del qual era una iniciativa promocional relacionada amb l’ocupació”.

Vicent Sarrià ha opinat que la manifestació de Marian el Campello sobre aquest tema “va anar clarament desafortunada, sobretot, perquè es feia ressò d’una informació falsa” que “donava per bona” com si s’anara “a donar treball a algú per telèfon”. El responsable municipal ha dit que açò “era absolutament fals” i ha ressaltat que “en cap moment ningú havia dit ni havia donat a entendre que així fóra”.

“SOBRE UNA FALSEDAT”

“Era una desinformació d’un mitjà i aquesta parlamentària crec que molt desafortunadament va fer un exercici de crítica sobre una falsedat, a més fora de to”, ha plantejat Sarrià, que ha agregat que “com a portaveu adjunt del grup socialista” en l’Ajuntament de València estima que “seria bé” que el Campello “fera algun tipus de rectificació”.

Després d’açò, preguntat per si l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó (Compromís), hauria d’intervenir en aquesta polèmica, el regidor de Desenvolupament Urbà ha respost que ell parla “com a portaveu adjunt del grup socialista” i que “les declaracions de l’alcalde cal demanar-li-les a ell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + deu =