25n
25N
25N

Santiago Garfella rep la Creu de Plata pel bon servei com a policia local

Santiago Garfella rep la Creu de Plata pel bon servei com a policia local
28/02/2018 -

L’intendent en cap de la Policia Local de Godella, Santiago Garfella, va rebre ahir la Creu de Plata, una distinció atorgada per la Unió Nacional de Caps i Directius de la Policia Local (UNIJEPOL) per la seua trajectòria professional de més de 20 anys en el cos.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Fernando Oliveros, va voler felicitar a Garfella per aquest reconeixement. D’ell va destacar que «està realitzant una magnífica tasca en Godella, apostant per una Policia Local de proximitat i integrada en el teixit social del poble».

«Una bona mostra d’aquest model de proximitat que s’està instaurant són les constants xerrades, formacions i activitats que es realitzen amb els diferents col·lectius de la nostra societat, com associacions o centres escolars. També s’ha incrementat la presència de les patrulles a peu i s’ha millorat en la comunicació amb el veïnat», ha comentat Oliveros.

Perfil professional

Santiago Garfella Gil treballa com a cap de la Policia Local de Godella des de maig de 2017. És llicenciat en criminologia per la Universitat de València. Va aprovar la plaça de policia el 1993. Entre d’altres llocs, ha treballat a Vilanova de Castelló com a inspector en cap, i a Xiriveia impulsant un projecte de policia de proximitat.

D’altra banda, Garfella ha sigut docent a l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). També ha donat classes de Dret Penal i Dones en l’EVES (Escola Valenciana d’Estudis de la Salud), i ha col·laborat en diferents cursos per a la Diputació, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i Ajuntaments.

Per últim, cal assenyalar que Santiago Garfella va estar condecorat amb la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig, que és una distinció que es dóna per un acte de servei extraordinari. En aquest cas, fou una intervenció a un atracament on va sofrir alguna lesió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 6 =

caixaontinyent
paterna