25n
25N
25N

Més de 400 animals desfilen, per Sant Antoni, a Albal

Més de 400 animals desfilen, per Sant Antoni, a Albal
28/01/2019 -

Albal ha viscut una Festa de Sant Antoni de rècord. Segons fonts municipals, més de 300 mascotes i 100 cavalleries van desfilar diumenge 27 de gener pels carrers d’Albal per a participar en la tradicional benedicció dels animals, a càrrec del capellà Engraci Bataller. Gossos, gats, ocells, cobais, tortugues, fins i tot peixos, quins al costat de les seues famílies, van desfilar pel Carrer Eixample omplint d’anècdotes la jornada.

Seguidament va arribar el torn de la tradicional exhibició de cavalleries, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i la Penya de Tir i Arrossegament d’Albal. Ha sigut la més multitudinària de la història, en la qual van participar penyes de tota la província de València com Alginet, Benifaió, Picanya, Paiporta, entre moltes altres. Més d’un centenar de cavalleries, amazones van omplir la jornada dedicada al patró dels animals.

L’acte va estar abrigallat per membres de la corporació municipal, entre ells l’alcalde Ramón Marí qui descrivia l’esdeveniment com una festivitat que plena de goig tant a xiquets i adults; al mateix temps que deixava constància que una vegada més, “Albal és un poble desbocat amb les tradicions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

bombers
Valencia activa